Den otroliga Hitman gratis online slot spel kommer med 5 hjul, 3 rader och 15 betalningar linjer. Välkommen till Agent 47s värld och få dina belöningar att se på tyst mördare!

Denna online-slots innehåller flera bra bonusfunktioner som gör spelet väldigt underhållande och kan ge dig stora priser. När tre Hitman Insignia symboler visas på de tre första rullarna kommer du att föreslås att välja en av dem. Symbolen kommer att avslöja ett omedelbart kontantpris.

Tre Notebook-symboler matchade på rullarna startar Kontrakt Bonus. Skärmen med fem mål och prisklassen för dem visas före dig. Välj ett mål med önskat pris för det och du kommer att bli tilldelat med slumpmässigt värde inom detta prisklass. Efter detta kommer du att överföras till nästa skärm där du väljer ditt vapen. När du klickar på Execute får du en slumpmässig multiplikator för ditt pris.

Agent 47-symbolen är Wild. Det kan ersätta alla spel symboler, förutom de speciella. När den visas på den andra, tredje eller fjärde spolen expanderar den och täcker hela spolen som gör den Wild. För att spela spelet Free Spins behöver du tre eller flera Scatters med 18 på dem som landas på rullarna. Under 18 gratis spins kommer alla dina vinster att multipliceras med 2. Alla bonusfunktioner kommer att vara tillgängliga under gratis spinspel.

Utvecklarna av Microgaming bestämde sig för att ägna denna kasino videospalt till Hitman – Blood Money stealth videospel som utvecklades av IO Interactive och publicerades av Eidos Interactive. Agent 47 verkar nu i slottssökningen och tyst eliminerar hans mål pekade av ICA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website