Varje online casino från Aristocrats gratis slots samling är ett bra exempel på vad som borde vara den verkliga videoflickan online. Aristocrat slots är det

bästa sättet att spendera din tid med avkoppling och nöje. Gratis videospel av denna utvecklare finns på SlotsUp, där du kan spela dem gratis.

Efter eget gottfinnande presenteras en av de fria spelautomaten av Aristocrat, Miss Kitty-spåret. Spelet är lätt för uppfattning. Rolig och snäll symbol lägger lite ljus i slitsen. Rolig Kitty med stora gröna ögon, vind upp musen, fisken med enorma ögon – de gör även de mest allvarliga spelarna leende. Slitsens grafik är tydlig och högkvalitativ. Rullarna är belägna på den mörklila bakgrunden, som visar staden på natten. De vinnande kombinationerna åtföljs av mindre ljud- och videoeffekter.

Miss Kitty-spåret är en 5-hjulsport med 50 vinstlinjer. En spelare kontrollerar antalet linjer och väljer vad som varierar mellan 0,01 och 2 euro. Den totala insatsen motsvarar antalet rader multiplicerat med satsningen per rad. Endast den högsta vinsten på varje aktiv vinstlinje betalas. Vinsterna på olika vinstlinjer läggs till. Man kan spela och dubbla segern om färgen gissas eller fyrdubbla segraren om kostymen är korrekt.

Slotsymbolerna är följande: Kitty, Moon, Mouse, Milk, Fish, Clew, Bird, även bokstäver och siffror. Kitty är Wild. Den visas bara på rullarna 2, 3, 4 och 5 och ersätter alla symboler utom Scatter. Månen är scattersymbolen för detta spel. När tre moons visas aktiveras gratis spins funktionen och 10 gratis spins spel lanseras. Månen visas endast på rullarna 2, 3 och 4. När Scatter inträffar under Kitty kan det bidra till Scatterpriset, vilket indikeras av alternerande visning av dessa symboler. Funktionen kan återställas och 5 gratis spel kan vunnas. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen. Resten av symbolerna, men skapar många vinnande kombinationer, betalas inte högt. Högsta priset är för 5 fiskesymboler. Det är 100 mynt. De andra ger lägre vinster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website