Om du är trött från solen och hett väder, träffa IGT: s Siberian Storm-slot som definitivt gör att du blir kall. Denna 5-hjuls 3-5-radiga videospår visar temat

tigrar som bor bland snö, vind och kyla och kan tilldela dig med maximalt pris på 25000000.

Liksom de flesta av IGT-kasinotspelen är Siberian Storm fullt av olika funktioner som gör spelet enklare för dig att spela. Multiway Xtra ger priset för liknande symboler på något ställe i angränsande kolumner. Identiska symboler i en kolumn multiplicera priset. Du har 720 sätt att vinna med den här funktionen. Spelet innehåller också Scatter and Wild Symbols. Den första kan bara vara till nytta för dig om det gör kombinationerna med andra. Från kombinationen av 3 Scatter-symboler betalas din totala satsning flera gånger. Wild Symbol kan bara visas på rullar 2, 3 och 4 och ersätt för alla andra symboler, förutom Scatter och Bonus Symbols. Den sista presenteras av bilden av Tiger Eye. Om du har den på någon plats på 5 på varandra följande rullar får du 8 bonusfria spins.

Vit är huvudfärgen i spelet, vilket är färgen på sibirisk tiger och snöig plats där den bor. Du kommer inte bara träffa sibirisk tiger men den vita sibiriska tigern på spelskärmen med sina skarpa tänder och klor som är huvudsymmetrarna för detta spel. Grafiken är fotorealistisk, inte tecknadstema som vanligt. Även rullarna själva har isen på dem. Ljuden är väldigt glad, mycket nära det snöiga kalla temat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website