Fläktarna i gangsterfilmerna kommer definitivt att tycka som den andra delen av det ökända Slotfather-spelautomaten som släpptes av BetSoft. Slotfather

II spelautomat ger spelarna fler bra möjligheter att få ett snitt med sina fantastiska ytterligare funktioner! BetSoft crew lanserade uppföljaren av gangster saga i mars 2017. Denna imponerande utformade spelautomat har 5 hjul, 3 rader och ger de nya gangsterna 1024 sätt att vinna. Bli en del av den stora mafiaklanen som spelar The Slotfather II gratis onlinespel för att uppleva atmosfären i den gamla Chicago och få de enorma priserna!

Om du bestämde dig för att driva i brottets vatten bör du lära dig familjens regler. Slotfather II casino spel spelar från vänster till höger. Du borde matcha 3 eller flera identiska ikoner på de intilliggande rullarna för att vinna. Spelet kommer med de olika överraskande funktionerna, som kan initieras med hjälp av vissa symboler.

Väskan – bilden av resväskan full av pengar representerar Wild-symbolen i Slotfather II-spelautomaten. Det betyder att den här ikonen kan fungera som någon annan bild. Det kan dock inte ersätta lastbilen. Väskan förekommer på 2: a och 4: a hjul under huvudspelet och 2: a, 3: e, 4: e och 5: e rullarna i fritt spinnläge.
Truck – 2 av dessa ikoner landade var som helst ger dig scatter-vinsten. 3, 4 eller 5 lastbilar i en visning pris 8, 12 eller 20 gratis spins. Alla dina vinster i free spins-läget kommer att fördubblas. I slutet av bonusspelet kommer den stora chefen att ge dig den speciella belöningen i form av ett omedelbart kontantpris!
Fett Tony, Frankie (Knuckles) och Snake Eyes Sammy – dessa 3 ikoner upptar alla 3 positionerna på rullarna. 3 liknande gangsters i full view trigger Gangster bonus. Om bara 2 identiska gangsters visas på skärmen kommer de att vara låsta i sina platser och de andra rullarna spolas igen och ger dig chansen att vinna bonusspelet. I bonusspelet kommer den utlösande gangsteren att föreslå att du beskyller ett företag och får ett snitt. Välj pappersfallet spridda på bordet och få priserna. Spelet slutar när du hittar “Collect” i ett pappersfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website